Pokud používáte Adblock, prosím vypněte ho na mé stránce nebo dejte do Adblock pro mou stránku povolení. Děkuji za pochopení. Velice mě tím podpoříte.

If you're using Adblock, please turn off my website or enter into Adblock permission for my site. Thank you for understanding. Very me that you support.

15. listopadu 2011

Androidica DarkSide ( simbot )






Thanks! 

3 komentáře:

  1. Ahojky. Ten Simbot by se celkem hodil. Bude ke stažení? Good nápad ho udělat v gothic stylu navíc je moc krásná. to oblečení je asi ze Store, že? Budu jen ráda, pokud ho dáš ke stažení.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Lucko. Děkuju moc. Můj nápad to tak úplně nebyl. Kamarádka chtěla udělat simbota v tomto duchu. Ke stažení bude zítra. Odkazy na downloady sice připravené mám, ale jen se chci ujistit, že nedám stáhnout něco špatného, tak jí chci zítra ještě otestovat a pak jí sem dám do záložky Sims download. Nemám zaplou hru a už jsem se tak nějak hodila do klidu a sleduji komedii, tak se mi to teď nechce zapínat. Tak snad nevadí, že bude až zítra. Hlavně nerada něco dávám ke stažení. Jsem líná dohledávat downolady, navíc rtěnky a obočí už nedohledám, některé oblečení to samé, to samé linky. Jinak ze Store je ta sukně s kalhotama a boty, korzet je z dodatku Po setmění. Ale bez toho se obejdeš. Každý si to stejně navleče do čeho chce ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Zlatá, že jsi napsala hned a že jsi tu byla. Děkuju za informace a těším se. Lucka

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...