Pokud používáte Adblock, prosím vypněte ho na mé stránce nebo dejte do Adblock pro mou stránku povolení. Děkuji za pochopení. Velice mě tím podpoříte.

If you're using Adblock, please turn off my website or enter into Adblock permission for my site. Thank you for understanding. Very me that you support.

10. listopadu 2011

Negative Thought

6 komentářů:

  1. Ahoj. Prosim Te. V cem upravujes? At delam, co delam vzdcky to mam takove moc zubate. Koukal jsem na fotky z drivejska, de to mas videt, ale porad to je v pohode, ja to mam prilis zubate. Diky za odpoved. Lukas

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj... To není úpravou, ale tím jakou máš grafickou kartu a jaké nastavení grafiky máš ve hře.
    Dřívější fotky jsou i z měsíce květen, byly na mých předšešlých webových stránkách (které jsem pro málo prostoru zrušila na konci prázdnin), kde kvalita trošku více upadala a vzhledem k tomu, že jsem si musela nechat přeinstalovat rychle windows, tak jsem nestihla si udělat zálohy fotek a musela jsem si je ze svého webu stáhnout. Znovu odfocovat jednotlivé simíky už se mi nechtělo. Navíc tehdy jsem ve hře neměla grafiku v nastavení zapnutou na plno (vyhlazování hran atd.) tím jsou ty zoubky, ale i tím jak máš celkově nastavenou grafickou kartu v počítači.
    Jinak programy, které používám jsou napsány na stránce Rules and Thanks!, ale simíky jako takové graficky neupravuji.
    Pokud by jsi i s nastavením grafik měl stále zoubky, dá se to dožehlit, rozostřit nebo doostřit třeba v Zoner Photo Studio.

    OdpovědětVymazat
  3. Dik. Ja to mel na stredni urovni u vseho a ted to vypada mnohem lip.
    Nebudes nekdy davat simiky ke stazeni? Dost se mi libi. Lukas

    OdpovědětVymazat
  4. Já děkuji. V budoucnu určitě, v plánu to rozhodně mám.

    OdpovědětVymazat
  5. Děláš velmi působivé obrázky. A to nemluvím o simince. Je velmi vydařená. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji Ti strašně moc. :) Ale sama máš úžasné věci a simíky a fotky přímo ze hry a bez úpravy a vypadají nádherně. Hodně se mi líbí Pepermint a Pavla :) Máš svůj styl jako ostatní, tak jen hlavně pokračuj v tvorbě. Jsi moc šikovná :)Krásné komunitní pozemky, obrazy, domky. Mohu jen čistě závidět a sledovat jak tvůj talent roste ;) Ve všem máš svou osobnost a tím to dává tu osobisto jednotlivých věcí.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...