Pokud používáte Adblock, prosím vypněte ho na mé stránce nebo dejte do Adblock pro mou stránku povolení. Děkuji za pochopení. Velice mě tím podpoříte.

If you're using Adblock, please turn off my website or enter into Adblock permission for my site. Thank you for understanding. Very me that you support.

5. března 2012

Fleur Manoir

Děkuji Vlastě za název :)
Thanks for Vlasta for name :)



 Velikost pozemku 50 x50
Vyžaduje všechny dodatky

Lot size 50 x 50th
Requires all EP.

Rustic set by visty-6 
Mercadillo 6 set by lunasims 
The glazed roof and windows by lunasims
Set Victoriano by lunasims
Rose set by lunasims


Please do not upload it anywhere as the exchange or to sites where they are paid downloads.
Always be specified with reference to the blog - do not direct link to download.
Installation is always at your own risk.
And my work not issue (or anyone else) as their own.


Prosím, nenahrávejte to nikam jako je výměna ani na stránky, kde jsou placené downloady.

Udávejte vždy s odkazem na blog - nikdy ne přímý odkaz ke stažení.
Instalace je vždy na vlastní riziko.
A nevydávajte mojí práci ( nebo kohokoliv jiného ) za svou.

13 komentářů:

  1. Peti, je krásnej. Ta zahrada je fakt jako opravdová..Koukám, že ses ani nebála výraznější barvy v interiéru. To je dobře, protože je to vážně moc povedené. Veliký potlesk :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vlasti bála jak čert kříže :D až mi z toho bylo špatně a ani jsem nebyla tady schopná napsat správně název, hlavně, že všude jinde jo :D Moc děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Druhá fotka! *___* Opäť zas raz dokonalé dielo Peti! Ja padám na zadok a už ma z toho fakt bolí. Dokonalosť!

    OdpovědětVymazat
  4. Kubí není proč padat. Však stavíš krásné stavby a hlavně to umiš. Moc děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  5. It's like a magical castle. Amazing work. You have such a eye for beauty and creating the most lavish and perfect lots. I love your houses.

    OdpovědětVymazat
  6. Sackgirl: Thank you very much. I'm not just any builder and everything are just simple squares and rectangles, but I enjoy both the garden and in real life sims. They are building me relax and torture is more :) Thank you

    OdpovědětVymazat
  7. Já se musím docela omluvit, neboť jsem tu chvilku nebyla a tuhle nádheru jsem nějak přehlídla. Krásná, úžasná stavbyčka a o zahradě nevím co říct. Slova mi chybí! Je prostě "fantastico". Uplně slyším zurčení těch fontánek a zpěv ptáků ♥ Jako všechny tvé výtvory patří do "mého" snového světa.

    OdpovědětVymazat
  8. Musím se ti omluvit, chvilku jsem tu nebyla a tobě tady přibyla tahle skvostná stavba. O zahradě nevím co říci. Slova mi chybí! Prostě "fantastico" !!! Úpně slyším zurčení fontánek a zpěv barevných ptáků ♥ Ta atmosféra je.....ach co říci ? Peťko, jako všechny tvoje výtvory i tento od nynějška patří do mého "snového světa" kam ráda chodím každý večer těsně před tím než usnu ♥ ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Jarko není proč se omlouvat :) Není třeba psát komentáře. Já jsme ráda, jeslti něco z toho aspoň malinko líbí a těší mě, že se sem někdo vůbec přijde podívat :) Taky moc komentáře nepíši - těžko se to vše stíhá, ale ke stasvitelům jako jsi ty a tady všichni, co sem chodí se zastavím vždy a moc ráda. Jste mi všichni velkou inspirací -jsem ráda, že se mám kde a od koho, co učit :)Moc ti děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  10. Какая потрясающая, великолепная работа. Поражает размахом и трудоемкостью. Великолепный фасад и интерьер, даже и предположить не могу, сколько сил и времени было на это затрачено. Браво!

    OdpovědětVymazat
  11. Большое спасибо. время даже не знаю, мне в основном о создании прочного менее двух дней. Иногда три.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...