Pokud používáte Adblock, prosím vypněte ho na mé stránce nebo dejte do Adblock pro mou stránku povolení. Děkuji za pochopení. Velice mě tím podpoříte.

If you're using Adblock, please turn off my website or enter into Adblock permission for my site. Thank you for understanding. Very me that you support.

6. srpna 2013

Liliana a Ezio


 Liliana
Hair by Newseasims 
Skin Pale and Eye by Ephemera 
Lipstick by Sclub Privée
Boots by Capitalsims
Dress by Capitalsims

Ezio
Skin Pale and Eye by Ephemera 
 Dress by Capitalsims
Boots by Capitalsims

Thanks!

Decoration by  Visty-6 - by Lunasimslulamai  - by Helen-sims
 
Poses by Sims3imho 
- by Mahamudosim3 
- by Tokyo-cafe-labo


Ke stažení jako domácnost ve formátu .package
Stačí když formát .package vezmete a přetáhnete ho do složky C:\Documents and Settings\Petra\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Library a je hotovo... Tedy do složky Dokumenty/Electronic Arts/The Sims 3/Library...

  Download as household format. Package
Just when you format. Package take and move it to a folder
C: \ Documents and Settings \ Peter \ My Documents \ Electronic Arts \ The Sims 3 \ Library and it's done ... Thus, in the Documents / Electronic Arts / The Sims 3/Library....
  
Please do not upload it anywhere as the exchange or to sites where they are paid downloads.
Always be specified with reference to the blog - do not direct link to download.
Installation is always at your own risk.
And my work not issue (or anyone else) as their own.

Prosím, nenahrávejte to nikam jako je výměna ani na stránky, kde jsou placené downloady.
Udávejte vždy s odkazem na blog - nikdy ne přímý odkaz ke stažení.
Instalace je vždy na vlastní riziko.
A nevydávajte mojí práci ( nebo kohokoliv jiného ) za svou.

34 komentářů:

  1. Peti, promiň mi ten výraz, ale čumím..doslova čumím. Je to moc pěkný. Podobenky ti jdou a doufám, že v tom budeš pokračovat. Protože tohle se ti vážně povedlo. On i ona jsou krásný pár. Prezentace je úžasná. Vypadá to jako příběh beze slov :) Přeji hezký večer. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasti mockrát ti děkuju, vážím si toho. V podobenkách asi pokračovat nebudu. Ezio mě prostě hodně lákal, ale jiní ne. Ani nevím proč. Měl asi něco do sebe :D.
      Ještě jednou děkuji. Příběh by asi špatný nebyl, ale když někdo postaví pár staveb v tom stylu a nebude mu vadit, že bych je použila s odkazem na něj, tak bych do toho zkusila jít :)).

      I Tobě krásný večer :). Moc si toho vážím. :)

      Vymazat
  2. Peťko,tohle je opravdu moc hezký pár :) ♥ Skvělá prezentace a krásný romantický příběh ✿ ♥ ✿ Přiznám se , že jsem nic takového ještě nevytvořila. Moc se mi to líbí .Super práce ! Přeji Ti hezký večer .

    PS:Podařilo se mi dnes vejít do hry ,ale budu muset hru přeinstalovat. Když něco vkládám,tak to nevezme launcher a napíše mi,že se mám ujistit ,že moje hra má všechny softvérové aktualizace . Myslím ,že mám vše,tak nevím. Možná to může být i tím,když mi něco chybí .Origin mi taky nejde připojit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niki, k tomu tvému problému. Zkus se podívat tady do odkazu, jeslti ti něco z toho nepomůže - https://help.ea.com/cz/article/nemohu-stahovat-nebo-instalovat-objekty-z-vymeny-nebo-ze-store

      Jinak nevím rady :(. Spouštěč nespolupracuje ani u mě a vše musím dělat přes formáty .package a ruční aktualizace.

      Velice moc děkuji, za milý komentář a návštěvu :). http://nd03.jxs.cz/868/244/2c7e0a9f99_56831991_o2.gif

      Vymazat
    2. Moc díky za radu a link Peťko .Zítra se na to kouknu .Už jsem vyměnila i antivirák, když jsem si myslela , že mi stále něco kontroluje a může mi to zpomalovat. Tím to ale nebylo. Zkusím ještě přečistit ty soubory .Potom Ti napíšu . Díky za vše Peťko ♥
      http://display.ubercomments.com/7/325704ebbba5376919.gif

      Vymazat
    3. Předem moc děkuji Milá Peťko a přeji dobrou noc :)
      Někdy si připadám takhle a nevím,kdy na to příjdu....
      http://img1.123tagged.com/en/funnypictures/464.gif

      Vymazat
    4. Hlavně si z toho nic nedělej. :) Vím, je to obtěžující, ale hra už nikdy normálně nepoběží. To se dřív stane zázrak :). Děkuji moc :).
      Mám pocit, že vlastně můžeme být rádi, že vůbec hru spustíme :)).
      Měj se moc krásně a stačí napsat, kdyby jsi potřebovala s něčím pomoct :)

      Vymazat
  3. The presentation is great! couple looks good together!)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera Peti, nemám slov, jsi hrozně šikovná...perfektně se k sobě hodí...:)))

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi šikovná, AC je jedna z mých nejoblíbenějších her, a Ezio nejoblíběnšjí postavou série :) podoba velká.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásný pár. Jsou oba nádherní. Ale dostaly mě fotky, ty jsou úžasné. Tvé presentace jsou tak romantické a vkusné!

    OdpovědětVymazat
  7. Very beautiful couple, they look great together. I really like it. Magical screenshots.

    OdpovědětVymazat
  8. Wauuu, Peti! Krásný! Jen tak dál!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tihle dva mi unikli, jsou boží Peťulko :)

    OdpovědětVymazat
  10. So romantic couple!! Great work!

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, kloubouk dolů, že jsi zveřejnila takhle zaujatý komentář. Závist je hrozná vlastnost....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pobavil mě :D.

      Nevím o tom, že by web tvůrců byla seznamka :D. Zřejmě neví jaký je rozdíl mezi komentáři, které jsou cca jednou za týden, dle tvorby každého, a mezi chatem či mezi stránkama na seznámení. A vzhledem k tomu, že ANONYM (a nemusím ani hádat o koho jde) se tady pouští vlastně tím i do ostatních, do mých návštěvníků, kterých si vážím, ozvat jsem se musela :).
      Odpověď nečekám a už vůbec nečekám, že by přišel s jeho vlastním skutečným Já :))). Ale kázat mi tady do lidí, kteří jsou též rádi, když si najdou čas na chvilkové odreagování, mi nikdo nebude :))

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
    3. Jenže tady se konverzace nevedou a nepovedou :))) Nikdy se tu nevedly a zavádět to nehodlám. Tady rozhodně ne a jinde už vůbec. Svou bublinu si uvědomuji víc než dobře - to, že píšeš, jak jistá osoba - nebo spíš - bez faktů děláš to, co přesně on, se můžu domnítvat, že jsi on.

      Doufám, že tě tu vidím naposledy.Nějaký den tu komentáře nechám, ale po té je smažu. Obzvlášť tam, kde jsou odkazy.

      Pro mě a ostatní, znamená web i jistá forma přivýdělku. Velmi reálná záležitost. Díky tomu někdo může koupit něco pro své malé, jiný si může připlatit nějaký vzdělávací kurz, další příspěvek na léky, atd...

      Tak doufám, že už tu toto spolu nebudeme řešit a vidíme se naposled!

      Vymazat
  12. Ahoj. (píšu ve chvílce, kdy mám čas, děti ve škole, práce hotová, oběd na ně čeká, po něm se půjde ven, pak se s nima učit, zkontrolovat úkoly, večeře, popovídání a tak dále)

    Tak tohle mi přijde přes čáru. Jsem taktéž čtenář toho webu a jiných. sám musím říct, že na weby tvůrců chodím ve chvíli, kdy zjistím, že mají nový příspěvek a zjistím to, když mám v danou chvíli čas, volno a náladu.

    Chodí mi upozornění, co kdo kde píše a přišlo mi i tady na to. Reagovat jsem nechtěl, ale vidím, že daný pisatel, který se rozhodl v podstatě poškozovat tvůrce, tím že jim bude chodit na web a čtenářům, tak zvaně promlouvat do duše a tím urážet i samotné čtenáře, nedokázal pochopit, že sem se to skutečně nehodí!

    Pochybuji, že pisatel chodí na veškeré weby, blogy, chaty a píše jim tam svou kostelní formou něco o tom, že realita se s nikým mazlit nebude.
    Není žádným překvapením, že to většina ví. Tvorba od chatování, případného seznamování, se dost liší. Jde o tvoření a ne nějaké virtuální rendery. Jestli vidím dobře, tak i samotná zdejší tvůrkyně, má své jméno a ne render.
    To, že si tam pak někdo dá vlastní obrázek, je věc druhá. Jde o preznetaci něčeho a ne někoho.

    Čtu zde něco o tom, že pan pisatel nechce, aby jeho děti v něčem takovém vyrůstaly. Myšleno to, aby dítě se upjalo na virtuální svět a dělalo si tam jinou realitu, tedy virtualitu.
    A co s tím má společného tento web nebo jeho tvůrce?
    Ona ti vychovávat tvé děti nebude a ani nikdo jiný z tvůrců, hráčů, čtenářů!
    To je na tobě, jak moc si uhlídáš to, co máš doma. Házet polovinu zodpovědnosti na někoho, je velmi jednoduché, tvárné, ale to jsi skutečně přestřelil.

    Mám doma synka a dcerku a je pouze na mně, kdy je pustím na internet a co jim na internetu dovolím dělat. je tolikmožností, jak jim zabránit přístup k některým stránkám, hrám a je na mně, jestli toho využiji nebo to nechám plavat!
    Je i na mně to, jak moc si budu všímat toho, co moje děti na intrnetu dělají, jak dlouho na něm tráví čas a jestli náhodou netvoří někde falešné profily a nevydávají se za něco.

    (pokračování v druhém odstavci)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jistě, že mu vychovám děti - mu je dokonce i porodím, tolik práce si s tím dám :D, aby měl pak na koho ukazovat prstem, když se něco nepovede :D a on mohl žít bez viny a mohlo se mu hezky spát a snadno dýchat :)).

      Tohle mi přijde jako, když někdo zazvoní u dveří, jdeš otevřít a tam stojí dva kravaťáci s brožurkama a chtějí si mermomocí popovídat o tomto světě a kam to s ním spěje.
      A začne vytahovat brožurky plné malovaných obrázků, kde je Ježíš, Aštar, či jiná bytost a že je to náš spasitel, ale musíme mu pomoci a šířit jejich vůli.
      Vůli něčeho, co všichni známe, ale každý si musí uvědomit, co dělá špatně ve své rodině, přátelům a světu.

      Vymazat
  13. Vím i to, že tady jsou hlavně dospělí lidé, kteří znají svou míru času trávení a internetu.

    Píšeš tu, že máíšprávo na kritiku. To právo ti nikdo nevzal a když tak pročítám, tak ti nikdo nic nevyvracel, co se týká názoru na tvorbu. Tento web je o tvorbě a čtenáři dělají totéž.

    Kritika by měla spadat ohledně tvorby a ne souzení lidí za to, že si někdo někdy v průběhu týdne, najdeš čas a jde pozdravit své oblíbené tvůrce a podívat se hlavně na nový příspěvek.
    Pokud ti vlastník stránek napíše, že to sem nepatří, tak by jsi to měl respektovat a ne se tu rozkecávat.

    Na jednu stranu chceš svobodu projevu, na druhou tu lidem vykládáš o realitě a že by se měli věnovat jí.
    Jak můžeš vědět, jesltli se věnují nebo ne? Z pár komentářů jsi si uděla úsudek (sám to píšeš). Vlastně jsi tu odsoudil nejen majitele webu, ale jeho čtenáře, tím pádem tvůrce, rodiče, za to že si najdou chvillku čas od času po večerech čas, aby si mohli něco vytvořit a podívat se případně i na ostatní.

    "KÁŽEŠ VODU, PIJEŠ VÍNO!" na dost nesprávných místech. Jmenuješ tady tři hry. A co takhle Metin 2? Wowko? Lineage? 4story? a jiný blbosti? Stíháš to vše oblítat, aby jsi všem řekl tu svojí "novinku", že se realita s nikým mazlit nebude? Ne všichni musí mít ty důvody, které tu uvádíš, aby něco hráli, tvořili, chatovali. Hodil jsi všechny do jednoho pytle a je na čase, aby jsi šel o dům dál!

    Nikoho to tady nezajímá. Neřekl jsi nic nového, odsoudil jsi, nezamyslel jsi se, nepoložil jsi si další otázky, nezjistil jsi si, co jsi měl. Jedeš si jen to svoje, co jsi si sám vyčetl všude možně po netu. Překvapení bude zřejmě to, že to opravdu žádné novinky nejsou. Základní psychologie, ke které člověk žijící realitou, články nepotřebuje, ale ví to, zná to, pochopil a dokáže se tomu patřičně vyhnout, vyvarovat.

    Tu to tak je. Příspěvky jsou jednou za čas, komentáře - od každého (kdo chce, komu se to třeba líbí, kdo má rád fantasy) jeden pod nový příspěvek, žádné diskuze, žádné seznamování, žádné hraní si na něco, co nejsme, žádné hodinové ztrátytím, že by tady nebo jinde u tvůrců někodo hodinu vykecával.

    Je to od tebe jen sprostá urážka. Bez informací o dotyčných, či více se seznámení s tím, jak kdo tadyčasto je a kdy tady, co napíše, kolik toho napíše pod příspěvek se rovná akorát tak jeden velký SOUD!

    Tak pij VÍNO dál, ale z úst ti poteče jen a jen VODA! (přečetl jsem od tebe vše a tvářit se jak mílius a přitom udělat takové přehmaty, hanba)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím co čekal...

      Snad požehnání, že tu může být a kázat jim svou osvětu? Že někdo bude nadšený z toho, že mu přijde na web podobný týpek a bude mu rozhánět čtenáře jeho osvícenstvím? Že tu bude mít otevřenou náruč a bude si tu moci psát, co se mu zlíbí?

      To, že na mě hodí břímě celého světa, problém výchovy na celé zemi - není normální a ani jako vtip mě to teda nerozesmálo.
      Který člověk by dokázal takové břímě nést? Ani Ježíš se s tím nedokázal moc poprat - to teď nemyslím ironicky...
      A má to nést jedno malé stvoření za ostatní? Být ze všeho vinen a za vše nést vinu, soud? Tohle není normální přístup a už jsem se s tím setkala. Moc takových lidí není, ale dokážou, tak moc vyčerpat, vysát energii a hodit všechnu zodpovědnost a vinu na druhé a nejlépe jen na jednu osobu.
      A právě takový konají v rozporu se vším, proti všemu a neumí se k druhým ani chovat. Ale hlavně, že mají plná ústa práce Osvěty.

      Vymazat

    2. Mně hlava nebere v takovém případě, více věcí.

      Když navštívím něčí web - slovo navštívím je důležité, protože jsem vlastně na návštěvě u někoho - měl bych dodržovat základní zásady:

      : - držet se téma webu, o čem web je
      : - chovat se slušně a v rámci morálky a etikety
      : - nevymlouvat ostatním návštěvníkům, čtenářům jejich návštěvy - nevyčítat jim to nebo je dokonce poučovat
      : - k tomu spadá i tento bod - nerozhánět návštěvníky, neurážet je
      : - hodnotit by se mělo téma webu nebo web samotný
      : - nespamovat a to hlavně s odkazy - když někdo musí poslat odkaz, měl by se s majitel v soukromé zprávě domluvit
      : - nešířit podvodné obsahy, dělat si reklamy - opět platí zákon slušnosti - domluvit se v soukromé zprávě s majitelem
      : - myslet si, že si na webu někoho, mohu zavést vlastní debatu o tom, co zajímá mě a naivně doufat, že mi to projde nebo dokonce mi majitel webu dá svolení k tomu, abych mohl pokračovat v tom v čem jsem započal, když by to vlastně mělo poškozovat samotného majitele a čtenáře/návštěvníky - ŠPATNĚ.
      Jsem přeci host, přišel jsem na určitý web, protože mě zaujal, líbí se mi, co majitel dělá nebo zvěřejňuje. Jsem na návštěvě, kde je téma jasně dané a měl bych to dodržovat a ne se chovat jako doma, kde si můžu vykládat o čem chci a jak chci.

      Když budu mít web, který se bude týkat tohoto světa, chování lidí, závislostech - tak by se tam daný pisatel hodil, ale s tím, že sám se má ještě, co hodně učit a hlavně pochopit.
      Nechápeme-li zásadní princip tématu, tématických vložek, diskuzí, chatů webů, blogů, které jsou děleny na tak širokou škálu, nemáme ještě, co komu vykládat.
      Zásadní principy slušnosti jsou dalším předpokladem.
      Říct, že když už máš hmotnou zainteresovanost a něco ti to přináší, že to je jiná a mohlo by tě to poškodit - znamená, že kdyby jsi nenapsala, že je tu určité hmotné opatření, tak on si v klidu může dál druhým kázat? Takhle to z toho plyne.
      Opět musím říct, že je to omyl. Jednak tvrzení, jak dlouho je na internetu a jak se snažil si o tobě něco zjistit/šťourat se a nevšimnout si toho, že tu jsou REKLAMY, které nikde nejsou pro srandu králíkům, ale pro daný přivýdělek, je vlastně celé o tom, jak sám sobě nakydat si vlastním hnojem na vlastní hlavu.

      Chození po diskuzích, příspívání někde, způsobuje též těžkou závislost na internetu, tak jako práce na internetu nebo nějaké hry. Nemohu, ale tvrdit, že se na netu pohybuji jako doma, když nevidím základní věci, nedokážu si spojit souvislosti a ještě bych se měl tvářit jak nějaký IT, když se někomu podívám na jeho profil a něco si tam přečtu a pak s tím přijdu?

      Jsou okamžiky, kdy mi přišlo, že daný tu chce mít vlastní prostor pro vlastní virtuální show - tedy možnost tu psát o tom, kam ten svět spěje, když jsou všichni virtuálně jinde, než v realitě.
      Proč by tu ten prostor měl mít a proč by ho měl chtít právě tady? Na internetu je tak jako tak, přispívá, kde se dá, má možnost si udělat vlastní web, který se bude věnovat přímo jeho tématům.
      Nebere mi mozek ani to, proč zrovna šel sem?!
      Je tolik tvůrců, co přidávají příspěvky cca každé 3-4 dny, mající 3x takovou sledovanost než ty, ale vybere si tebe!

      Může tu vykládat první poslední o tom, že je tu poprvé, podruhé, potřetí. Může to být konkurence, kdokoliv. Nebo někdo, kdo tě zná, sleduje nějaký čas. Někdo s kým se bavit nechceš - něco jsi mu neoplatila (sledovanost, komunikaci, i třeba hloupého smajlíka).
      Pocit, který vyvolává čtení jeho vět, je, jak jsi sama napsala, falešný, ale taky je tam vidět, od prvního komentáře, uražená ješitnost, kde psal jakoby stylem adolescenta a pak pomalu ke konci prvního komentáře dospívá. Dál už je to jen o tom, dostat tu vlastní prostor, možnost, mít tu své místo, pro své divadlo. Snaží se přátelsky, ale chtěl tě za každou cenu dostat, srazit na kolena, aby dosáhl svého. Na mě to tak působí.
      David

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...