Pokud používáte Adblock, prosím vypněte ho na mé stránce nebo dejte do Adblock pro mou stránku povolení. Děkuji za pochopení. Velice mě tím podpoříte.

If you're using Adblock, please turn off my website or enter into Adblock permission for my site. Thank you for understanding. Very me that you support.

23. května 2012

Ahoj. Všechny moc zdravím. Bohužel ještě nemám počítač, ale už se na Vás všechny moc těším. Měla jsem jen chvilku, abych jen tak v rychlosti omrkla Vaší novou tvorbu. Musím říct, že je to jeden velký skvost vedle druhého a nevím, jak Vás pak budu všechny najednou chválit :).
Tak se budu těšit a snad brzo do 14 dnů budu mít zpátky počítač. Mějte se všichni moc krásně a užívejte si krásného počasí. Myslím na Vás. :)



Hey. All the power health. Unfortunately I have no computer, but to you all looking forward. I only had a minute to just the speed omrkla your new creation. I must say that this is a great gem next to each other and do not know how you all at once then I'll praise :).
So I will enjoy and perhaps soon in 14 days I'll be back to your computer. Keep all very nice and enjoy the beautiful weather. I think of you. :)

2 komentáře:

  1. We will wait for your new creations =)

    OdpovědětVymazat
  2. Enjoy your little break and i look forward to when you come back with more wonderful creations ^_^

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...