Pokud používáte Adblock, prosím vypněte ho na mé stránce nebo dejte do Adblock pro mou stránku povolení. Děkuji za pochopení. Velice mě tím podpoříte.

If you're using Adblock, please turn off my website or enter into Adblock permission for my site. Thank you for understanding. Very me that you support.

7. června 2012


Moc se všem omlouvám za větší zpoždění, které nebylo plánované, ale vše už je v pořádku a počítač doma. Jen ještě musím vše do počítače nahrát a zprovoznit. Přišla jsem Vás pozdravit a už se těším až budu mít vše zprovozněno na Vaše nové výtvory :). Přeji krásný víkend a posílám kousek přírody z mého kraje.

I'm so sorry for any further behind, which was not planned but it's all fine and the computer at home. I just have to upload everything to your computer and running. I came to greet you and I look forward to everything I have put into operation to your new creations :). Have a nice weekend and send a piece of nature in my region.

9 komentářů:

  1. Já se zase moc těším na tvoje výtvory. Určitě se nemůžeš dočkat jak se do toho vrhneš co ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruš ani moc ne. Čeká mě tolik práce ohledně navrácení záloh atd a pak prohledání nových downloadů až je mi z toho špatně už teď. Pravdou je, že mi to začalo chybět, ale nevím, kdy se skutečně dostanu na to, aspoň udělat simíka :). Jsem trošku zlenivěla a zpohodlněla :). Těším se na to až uvidím, co jsi postavila :).

      Vymazat
    2. O to bude lepší, když si počká /siminka/ :-)

      Vymazat
  2. Nice to have you back. Welcome back!

    OdpovědětVymazat
  3. Vítám tě zlato :) Už jsi tu vážně chyběla :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...